Algemene voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 juni 2014.

Deze Algemene Voorwaarden zullen worden gebruikt door alle leden van de Stichting Webshop Keurmerk met uitzondering van financiële diensten als bedoeld in de Wet Financieel Toezicht en voor zover deze diensten onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten.

Levering en overige voorwaarden

We bieden verschillende producten aan. Veel van deze producten worden voor u op maat gemaakt. De levertijden kunnen hierdoor variëren per product. U ontvangt daarom van ons, binnen 2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling, de door ons verwachte levertijd.

Omdat we er zeker van willen zijn dat het meubel wat je bij koopt helemaal is wat je ervan verwacht vragen we je om je meubel bij ons op te halen op Dieselweg 29, 3752 LB in Bunschoten. Mocht je aangekochte meubel niet of niet geheel naar wens zijn dan mag je het laten staan. 

Wil je jou bestelling toch thuis laten bezorgen dan hanteren we standaardprijzen voor het verzenden binnen Nederland. Voor onze meubels 99 euro en voor relatiegeschenken en kleine producten die als pakketpost kunnen worden verstuurd 6,95 euro. Deze optie kun je aanvinken tijdens het betaalproces in onze webshop. 

Voor onze producten hanteren we, indien van toepassing, de wettelijke bedenktijd van 14 dagen bij verkoop op afstand.