...Met een Verhaal is het werkbedrijf van Waypoint Bunschoten waar deelnemers werken aan hun herstel.

Samen met onze deelnemers maken wij kwaliteitsmeubels, realiseren wij maatwerk en creëren we een grote diversiteit aan relatiegeschenken. In een omgeving van structuur en regelmaat volgen zij een re-integratietraject of dagbesteding en werken zij onder persoonlijke begeleiding aan herstel. Zo groeien de deelnemers naar een vernieuwd zelfstandig bestaan.
Liefde
Liefde ...Met een Verhaal
Hoop ...Met een Verhaal
Hoop
Samen
Samen ...Met een Verhaal
Veilig
Veilig ...Met een Verhaal
Groei ...Met een Verhaal
Groei

Re-integratie en dagbestedingstrajecten voor onze deelnemers.

Binnen ons houtbewerkingsbedrijf bieden wij re-integratie en dagbestedingstrajecten aan onze deelnemers. Op die manier krijgen zij de kans om onder vakkundige begeleiding te werken aan een nieuwe en gezonde plek in de maatschappij. Wij geloven namelijk in de kracht van werken en in de kracht van samen. En dat zien we dagelijks terug!

Waypoint Bunschoten is onderdeel van Tot Heil des Volks (THDV). Sinds 1855 komen we samen op voor de meest kwetsbare doelgroepen in Nederland: prostituees, daklozen, kinderen in armoede en mensen met een verslaving. Meer info: www.thdv.nl

Persoonlijke heling en acceptatie

Wij streven naar persoonlijke heling, acceptatie en groei voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan herstellend verslaafden, mensen met een TBS-indicatie of langdurig werklozen.

Ontmoeting, verbinding en herstel

Ons doel is om een baken te zijn waar zorg en rehabilitatie elkaar ontmoeten en opvolgen. Wij gaan voor bewustwording, bieden de juiste begeleiding en werken toe naar herstelde waarden in werk- en eigen tijd.

Een nieuwe toekomst

Om grenzen te verleggen dagen wij de deelnemers uit. Op hun persoonlijke grens groeien zij, vinden ze vernieuwing en krijgen zij zelfvertrouwen. Dit geeft hun hoop en creëert levensvisie.